Multifaktoros autentikáció

Ha multifaktoros autentikáció, akkor az ITSecure a Cisco által fejlesztett Duo megoldásait ajánlja.

A multifaktoros autentikáció (MFA) egy olyan hozzáférés-biztonsági termék, amelynek segítségével a felhasználó személyazonossága hatékonyabban ellenőrizhető. A felhasználói bejelentkezések alkalmával hozzáadott két vagy több ellenőrzési lépés, illetve az alkalmazott hitelesítési eszközöknek köszönhetően biztonságban tudhatja adatait.

Ha multifaktoros autentikáció, akkor az ITSecure a Cisco által fejlesztett Duo megoldásait ajánlja. Nem csak azért, mert a Duo hatékonyan védi rendszerét a külső fenyegetésekkel szemben, hiszen ez a multifaktoros autentikáció termékekkel szemben alapelvárás. Hanem azért is, mert könnyen beépíthető, egyszerűen használható, a felülete pedig gyors és letisztult hitelesítési formát biztosít.

Személyre szabható multifaktoros autentikáció

A Duo a legtöbb esetben out-of-the-box telepíthető, és minimális IT-közreműködéssel integrálható az egyéni alkalmazásokba, így skálázható biztonságos hozzáférési megoldássá válik. Személyre szabható termék, amely többféleképpen is képes visszaellenőrizni, hiszen lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy kiválaszthassa, hogy milyen hitelesítési módszert vagy módszereket szeretne használni.

A támadók féljenek, 
ne a felhasználók!

A Duo multifaktoros autentikáció a legegyszerűbb megoldás a felhasználók és a rendszergazdák számára egyaránt, hiszen garantálja a kényelmes és felhasználóbarát belépést. Önnek nem kell mást tennie, mint letölteni Duo Mobile alkalmazást okostelefonjára, és máris kész a hitelesítés!

Figyelemre méltóan skálázható multifaktoros autentikáció technológia

A Duo úgy működik, mint egy átjáró a meglévő és a jövőbeli IT-infrastruktúrája között, ezért tökéletes megoldás a dinamikusan növekvő vállalkozások számára, függetlenül azok méretétől. Állítson be új felhasználókat vagy támogatott eszközöket amikor csak akar, mindössze pillanatok alatt, és tegye védetté rendszerét anélkül, hogy a már használatban lévő technológiák működését befolyásolná.

Elege van a jelszavak begépeléséből?

A Duo jelszó nélküli hitelesítéssel a felhasználóknak csak egyszer kell hitelesíteni magukat a rendszergazdák által meghatározott időkeretben, így minden eddiginél egyszerűbbé válik a biztonságos bejelentkezés.

Villámgyors multifaktoros autentikáció telepítés

Vannak kényelmes többfaktoros hitelesítési megoldások, de a Duo nagy előnye, hogy az installálása sem jelent problémát. Bármilyen meglévő környezethez vagy platformhoz hozzáadható, az önregisztráció funkció pedig a felhasználók számára is megkönnyíti a beállítást.

Páratlan lefedettség

A Duo multifaktoros autentikáció könnyedén integrálható szervezete biztonsági portfóliójába, legyen szó alkalmazásról vagy platformról, a szervezeti irányelvekben előírt kétfaktoros azonosításról vagy zéró bizalmi keretrendszer kiépítéséről.

Gördülékeny hitelesítés kezelés

Az intuitív adminisztrációs dashboard, a részletes jelentéskészítés és a mindig naprakész felhőalapú modell segítségével a Duo multifaktoros autentikáció kezelhetősége nem is lehetne egyszerűbb.

Gördülékeny hitelesítés kezelés

Az intuitív adminisztrációs dashboard, a részletes jelentéskészítés és a mindig naprakész felhőalapú modell segítségével a Duo multifaktoros autentikáció kezelhetősége nem is lehetne egyszerűbb.

Lépjen kapcsolatba velünk

Adatvédelmi tájékoztató